donderdag 27 oktober 2016

Voor een goede sigaar uit een humidor hoeft u geen kenner te zijn


Uw humidor vullen doet u op uw eigen manier. Is het mogelijk om als sigarenkenner het verschil te maken wat betreft het roken van sigaren? Natuurlijk. Het is voor ons als sigarenwinkel interessant om al onze klanten continue een interessant aanbod te kunnen doen. Wij trachten ons dan ook op het gebied van de humidor en sigaren ons te onderscheiden zodat onze klanten een uur durven te rijden om bij ons aan te kunnen kloppen voor snoepgoed uit de humidor.

Waarom bieden wij sigaren aan?

Wij zijn levensgenieters en kiezen voor kwaliteit van het leven. Een sigaar en ander rookgerief is daar wat ons betreft een vast onderdeel van. In de wijde omtrek is er geen andere zaak aanwezig welke een dergelijk en uitgebreid assortiment heeft: een humidor van 12m² voorzien van het nieuwste en lekkerste op het gebied van sigaren.

Welke sigaren uit de humidor raden wij aan?

Elke roker heeft zijn eigen smaak, zo hebben wij ook een persoonlijke voorkeur. Soms vragen klanten hier naar, deze sigaren worden dan ook vaak verkocht. Echter is het belangrijk om niet enkel af te gaan om onze eigens maken zijn wij van mening. Een humidor is dan ook gevuld met sigaren voor de beginner en de ervaren sigarenroker. Dus wij hebben ‘allemansvrienden’ welke vertaald betekend: toegankelijke sigaren in de humidor. Het is niet verstandig om als beginner meteen te starten met complexe sigaren, maar voor sigaren die correct zijn zonder direct verfijnd te zijn. Dat betekend niet dat we de beginnende sigarenrokers verwelkomen in de humidor met de uitleg dat ze vooral de sigarenwereld moeten ontdekken en experimenteren om hun eigen manier.

Welke humidor raden wij aan?

Zoals bij de e-sigaret vragen wij de klanten altijd hoeveel sigaren ze wensen te bewaren. We geven ook altijd aan dat wat zij in gedachte hebben vaak op de lange termijn niet zal voldoen aan de wensen. In dit geval betekend dat als een klant een voorkeur heeft voor een klein model we vaak meteen een humidor adviseren voor 50 sigaren in plaats van 25 sigaren. Het uiterlijk dat moet de klant zelf beslissen. Men heeft keuze uit hout of geen hout, een bepaald soort hout en verschillende laklagen. Verder kan men denken aan glas of geen glas en de wijze van bevochtigen.


Voor mijn sigaren en humidor kom ik graag langs bij Casa N°7 in Turnhout, de sigarenwinkel met specialty espressobar en vriendelijke, enthousiaste jonge mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten